top of page

Martine Geene

Martine Geene

Ik ben Martine Geene, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben in 1995 afgestudeerd in de Psychologie. Na mijn studie heb ik met veel plezier gewerkt in de personeelswereld bij de Bijenkorf en HEMA. Ik ben hiermee gestopt om mij volledig te kunnen focussen op mijn gezin. Dit is een fijne periode geweest waarin ik mijn kinderen goed heb kunnen ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. Mijn kinderen zijn nu groter en zij hebben mijn steun minder nodig. Hierdoor kreeg ik ruimte om een opleiding tot kindercoach te gaan volgen bij de Academie voor Psychodynamica. Ik wilde graag mijn jarenlange “praktijkervaring” en mijn studie psychologie ook professioneel gebruiken om andere kinderen te kunnen helpen op sociaal emotioneel gebied.

Helpen en ondersteunen

Mijn verlangen is om kinderen te helpen en te ondersteunen bij het vaak lastige ontwikkelingsproces. Ieder kind, dat niet lekker in zijn vel zit, weer op de goede weg te zetten. En het kind een stevige en krachtige basis te geven voor een zorgeloze ontwikkeling.

 

Ik ben een kindercoach die makkelijk contact legt met kinderen. En waarbij kinderen zich snel op hun gemak voelen, doordat ze zich vertrouwd en veilig voelen. Hierdoor openen kinderen zich gemakkelijk.

Als coach ben ik toch ook een echte moeder, die altijd een fijne sfeer wil creëren, een fijn plekje met een koekje en een kopje thee of chocola…

Anderen over mij

Ik vond het eerst best wel spannend om naar de brugklas te gaan, maar heb nu veel meer zelfvertrouwen en maak makkelijker contact met anderen.

— Laura, 12 jaar

Recensies
De praktijk

De praktijk

In mijn praktijkruimte aan huis heb ik een veilige, vertrouwde en fijne plek gecreëerd. 

Mijn coachhuisje. Een plek waar elk kind echt zichzelf kan zijn en waar ik er helemaal ben voor elk kind. Met behulp van speltechnieken, creatieve oefeningen en een luisterend oor leer ik de kinderen zichzelf zijn en te blijven.

IMG_3784.jpg
IMG_3907.jpg

Dit zijn Happy, Catootje en Joep. Onze drie hondjes. Ze vinden het heerlijk om op de mat te liggen in de praktijk. Ook vinden ze het heerlijk om met kinderen te gaan wandelen, spelen in de tuin of in het bos. Maar ze begrijpen het ook als een kind het liever heeft dat de hondjes er even niet bij zijn.

Opleidingen

UniversiteitLeidenLogo.svg.png

Universiteit Leiden

- Studie Psychologie -

logo psych.png

Academie voor Psychodynamica

- Opleiding tot Kindercoach -

Kleb.jpg

Eveline Ruitenberg

- Opleiding Kindertekeningen

lezen & begrijpen -

bottom of page